A legegészségesebb pizzatészta variációk, őszi estékre
2. Cukkiniból
Hozzávalók:
4 bögre reszelt cukkini, 1/3 bögre reszelt parmezán és ugyanennyi morzsolt feta sajt, 1/4 bögre paleo liszt (pl. csicseriborsó/mandula), 1 tojás, 1 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors, oregánó + feltét
Elkészítés:
Miután nagylyukú reszelőn lereszelted a cukkinit, sózd be, kicsit csavard ki a levét, és dolgozd össze a többi hozzávalóval. Olívaolajjal kenj meg egy sütőpapírt, és terítsd el a tésztát a tepsiben és 8-10 percig süsd 180 fokra előmelegített sütőben. Ezután jöhetnek a kedvenc feltétek. Süsd 4-5 percig, és már tálalhatod is.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez