A legegészségesebb pizzatészta variációk, őszi estékre
4. Gombából
Hozzávalók:
8 nagyobb csiperkegomba kalapja megtisztítva + feltét
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt kb. 200 fokra. Olívaolajjal/kókuszzsírral megkent, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezd fejjel lefelé a gombafejeket, és ízlés szerint kend meg belsejüket fokhagymás tejföllel/fűszeres paradicsompürével. Töltsd meg sonka/szalonna/szalámi/paradicsom darabokkal, kukoricával/olívabogyóval stb. és reszelj a töltelékre parmezán vagy mozzarella sajtot. Süsd a töltött gombafejeket kb. 15 percig, vagy amíg a sajt aranyszínű és ropogós nem lesz.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez