Ételek, amelyek napi szinten fogyasztva, halálosak lehetnek
Sertéshús
Bacon, karaj, sonkák, egyenlő igazi kaja-kóma... A sertésnek van egy jellegzetes íze, és legalább ezerféle módon el tudjuk készíteni. Süthetjük, főzhetjük, piríthatjuk... A rendszeres sertésfogyasztást csakis gyümölcsökkel, zöldségekkel ajánljuk, mert azokkal sokkal könnyebben bontja le szervezetünk. A vörös húsok, mint amilyen például a sertés, sokkal több időt vesznek igénybe az emésztés szempontjából. Mivel tovább maradnak emésztőrendszerünkben, így testünk több időt kap arra, hogy felszívja a benne lelhető fehérjét, és a zsírokat, amelyeket el is raktároz. Így ha diétába kezdesz, mindenképpen kerüld őket! Főleg, hogy a székletürítés csökkenésével, gyomorrákot is okozhat! A marhán túl ide sorolhatjuk még a kecskét, a bárányt, a borjút, és a többi vadhúst is.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez