Kulcsszó keresés /


Természetes édesítők

  • 2012. május 19.

Természetes eredetű édesítők új generációja hódít: a sztívia, az agavészirup és a xilit a Táplálkozási Fórum elnöke, Dr. Pados Gyula szerint jól használhatók a diétás étrendekben is.

olvass tovább

Megfelelő táplálkozással az egészséges szívért

  • 2011. szeptember 01.

Vajon megelőzhetők-e a legtöbb halálos áldozatot szedő szív- és érrendszeri betegségek megfelelő étrenddel, vagy a a biztos eredményhez gyógyszerek is szükségesek? Ezt a kérdést tették fel a párizsi Európai Kardiológusok Társaságának kongresszusának ülésén, amelyen együtt vettek részt a táplálkozástudomány képviselői a szív- és érbetegségek gyógyszeres kezelésének egyik legjobb szakértőjével.

olvass tovább

A mediterrán étrend térvesztése

  • 2011. július 26.

A mediterrán konyha jó hírnevéhez nem méltó az a változás, amely a déli étkezési szokásokban tapasztalható. Egy felmérés szerint a mediterrán országok lakói fogyasztják a legtöbb zsíros ételt.

olvass tovább

Kitűnni vágyóknak kitűnő a fehér

  • 2011. május 10.

Egyszerre visszafogott és magamutogató, természetes és bevállalós, egyszerre sugall egyszerűséget és luxust is: ez a fehér szín. A nyári ruhatrendekbe menetrendszerűen visszatér, de idén egész évben bátran nyúlnak hozzá divattervezők, designerek és lakberendezők is – a fehér szín térhódítása jóval több, mint egyszerű divathóbort.

olvass tovább

Atkins diéta - Atkins fogyókúra

  • 2009. január 28.

Az Atkins fogyókúra egyik legnagyobb előnye, hogy alkalmazásával éhezés, koplalás, önsanyargatás nélkül tudunk megszabadulni a fölös kilóinktól. Ehhez természetesen be kell tartani "Dr. Atkins forradalmian új étrendje" című könyvben leírt szabályokat!

olvass tovább