Sós karamella, avagy sózd be az édeset!
Első hallásra túl extrém lehet a meglepő ízkombináció, de amint megkóstolod, megszereted a sós karamellát.
olvass továbbElső hallásra túl extrém lehet a meglepő ízkombináció, de amint megkóstolod, megszereted a sós karamellát.
olvass továbbSokan a jövő éttermeként emlegetik a nürnergi 's Baggerst, ahol a szakács munkáján kívül mindent számítógépek irányítanak.
olvass továbbFelejthetetlen kulináris és vizuális élmény, de türelemjáték is, mert az 50 méter magasan elköltött vacsora közben tilos kiugrani a mosdóba.
olvass továbbAz 803-ban alapított St. Peter étteremben viszont nem csak a gasztronómia, de még a kultúra szerelmesei is megtalálják számításukat.
olvass továbbHa Frankfurtban jársz, és maradandó élményt nyújtó éttermi vacsorát szeretnél elfogyasztani, feküdj be a Silk Bed Restaurant valamelyik ágyába.
olvass továbbKávéhoz csokoládé, bor, desszert vagy éppen likőr. Mind passzol.
olvass továbbÚjabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot, így a Costes mellett már a belvárosi Onyx is büszkélkedhet a rangos elismeréssel - számol be a vilagevo blog.
olvass továbbA magyar gasztroforradalomban elévülhetetlen szerepe van a gasztroblogoknak. Az alábbiakban röviden mutatjuk be három kedvenc bloggerünket.
olvass továbbEgészségesebb, mint a hagyományos asztali és az íze is sokkal különlegesebb. Váltsd le a fehéret feketére!
olvass továbbLondon, Tokió, Moszkva vagy Los Angeles után Budapest méltán foglalta el helyét a Nobu-birodalomban.
olvass továbbEgy újabb étterem, amelyért érdemes Londonba utazni.
olvass továbbA magyar konyhához ezer szállal kötődő osztrák gasztronómiáról keveset tudunk, pedig lenne mit. És nem csak a közös gyökerek, de a remek ízek miatt is.
olvass továbbBepillantás az európai és ázsiai konyha gyönyörű keverékébe.
olvass továbbMa már nincs a világnak olyan fűszere, amit ne tudna egy ínyenc szakács beszerezni, ezért hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy valaha az emberiség egyik legdrágább kincse a fűszer volt.
olvass továbbA XIX. század közepén John Cadbury birminghami üzletében árusította az akkor még újdonságnak és luxuscikknek számító kakaót és folyékony csokoládét.
olvass továbbA sokat rágalmazott reggeli csésze kávé a közhiedelemmel ellentétben nem visz a sírba, sőt, inkább növeli izmaid és agyad teljesítményét.
olvass tovább