Gurmanok! Újabb esély Budán
Jó hely a Batthyány tér. Gasztronómiai szempontból is egyre inkább.
olvass továbbJó hely a Batthyány tér. Gasztronómiai szempontból is egyre inkább.
olvass továbbEgyre nagyobb a szerelem a Dél-Amerikában őshonos növénnyel, amely kétszázszor édesebb és egészségesebb, mint a cukor. Újabb remek receptet teszteltünk.
olvass továbbFrissen díjazott boraival vár a leginnovatívabb egri borászat.
olvass továbbTanulj egy igazi legendától! Európa egyik legizgalmasabb kreatív szakácstehetsége, Marc Fosh látott vendégül mallorcai éttermében.
olvass továbbHa valami egészségeset és finomat akarsz ropogtatni filmnézés közben, válaszd ezeket a chips helyett.
olvass továbbElső hallásra túl extrém lehet a meglepő ízkombináció, de amint megkóstolod, megszereted a sós karamellát.
olvass továbbSokan a jövő éttermeként emlegetik a nürnergi 's Baggerst, ahol a szakács munkáján kívül mindent számítógépek irányítanak.
olvass továbbFelejthetetlen kulináris és vizuális élmény, de türelemjáték is, mert az 50 méter magasan elköltött vacsora közben tilos kiugrani a mosdóba.
olvass továbbAz 803-ban alapított St. Peter étteremben viszont nem csak a gasztronómia, de még a kultúra szerelmesei is megtalálják számításukat.
olvass továbbHa Frankfurtban jársz, és maradandó élményt nyújtó éttermi vacsorát szeretnél elfogyasztani, feküdj be a Silk Bed Restaurant valamelyik ágyába.
olvass továbbKávéhoz csokoládé, bor, desszert vagy éppen likőr. Mind passzol.
olvass továbbÚjabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot, így a Costes mellett már a belvárosi Onyx is büszkélkedhet a rangos elismeréssel - számol be a vilagevo blog.
olvass továbbA magyar gasztroforradalomban elévülhetetlen szerepe van a gasztroblogoknak. Az alábbiakban röviden mutatjuk be három kedvenc bloggerünket.
olvass továbbEgészségesebb, mint a hagyományos asztali és az íze is sokkal különlegesebb. Váltsd le a fehéret feketére!
olvass továbbLondon, Tokió, Moszkva vagy Los Angeles után Budapest méltán foglalta el helyét a Nobu-birodalomban.
olvass továbbEgy újabb étterem, amelyért érdemes Londonba utazni.
olvass továbbA magyar konyhához ezer szállal kötődő osztrák gasztronómiáról keveset tudunk, pedig lenne mit. És nem csak a közös gyökerek, de a remek ízek miatt is.
olvass továbbBepillantás az európai és ázsiai konyha gyönyörű keverékébe.
olvass továbbMa már nincs a világnak olyan fűszere, amit ne tudna egy ínyenc szakács beszerezni, ezért hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy valaha az emberiség egyik legdrágább kincse a fűszer volt.
olvass továbbA XIX. század közepén John Cadbury birminghami üzletében árusította az akkor még újdonságnak és luxuscikknek számító kakaót és folyékony csokoládét.
olvass tovább