A tökéletes karácsonyi menü
Ha még nincs ötleted a nagy ünnepi menüre, lopd el a miénket, amit profi szakácsok segítségével főztünk és teszteltünk.
olvass továbbHa még nincs ötleted a nagy ünnepi menüre, lopd el a miénket, amit profi szakácsok segítségével főztünk és teszteltünk.
olvass továbbNyár óta susogják gasztromán körökben, hogy a Susogó jobb lett, mint volt. Ez már elég ok, hogy az ízlelőbimbóit szerető ember ismét Pécsre induljon.
olvass továbbHa félsz, hogy az ünnepek végére nehéz lesz elszámolnod a plusz kilókkal, cseréld le a kalóriadús harapnivalókat spanyol olívára.
olvass továbbTonkababbal ízesített keserűcsokoládé mousse és rózsaeszenciával ízesített málnabelső – ezekről már a cukorbetegeknek sem kell lemondani.
olvass továbbAmerika egyik népi eledele igazán primitív recept: virsli, szószok és uborka vagy káposzta egy kifliben. De nem a DougieDogban!
olvass továbbKülönleges mediterrán kávés recept a világ egyik legjobb szakácsától.
olvass továbbHa jót akarsz enni és borozni, a ZONA a biztonsági zónában van.
olvass továbbNincs annál kellemesebb érzés (és illat), mint amikor a saját kenyered veszed ki a sütőből.
olvass továbbA sztárséf mondta, mi csináltuk – és persze ellestük azokat a fortélyokat, amelyeket te is könnyedén hasznosíthatsz otthon.
olvass továbbA borsmenta a legillatosabb mentafajta. Leginkább az édesipar és a likőrgyártás használja, de te is feldobhatod vele receptjeid.
olvass továbbA pácolás egyszerűbbnek tűnhet, mint sörözni a grillsütő mellett. Pedig némi szakértelem és sok gyakorlat a kerti parti királyává tehet.
olvass tovább1957 óta, immár 55 éve ünneplik meg a tej világnapját, mert a tejnél kevés egészségesebb dolog van.
olvass továbbNemcsak az egészséged a tét, de kis odafigyeléssel energiát is spórolhatsz. Csak tartsd be ezt az alábbi pár szabályt.
olvass továbbLyoni mese arról, mit csinál a szabadnapos mesterszakács a gasztronómia fellegvárában. Aki elmesélte: Grégory Alamercery, a város legújabb csillagaspiráns séfje.
olvass továbbLássuk, mit főzött nekünk az az ember, aki képes volt világhírnévre szert tenni egy olyan országból, ahol napi négy szakácskönyv jelenik meg!
olvass továbbJó hely a Batthyány tér. Gasztronómiai szempontból is egyre inkább.
olvass továbbEgyre nagyobb a szerelem a Dél-Amerikában őshonos növénnyel, amely kétszázszor édesebb és egészségesebb, mint a cukor. Újabb remek receptet teszteltünk.
olvass továbbFrissen díjazott boraival vár a leginnovatívabb egri borászat.
olvass továbbTanulj egy igazi legendától! Európa egyik legizgalmasabb kreatív szakácstehetsége, Marc Fosh látott vendégül mallorcai éttermében.
olvass továbbHa valami egészségeset és finomat akarsz ropogtatni filmnézés közben, válaszd ezeket a chips helyett.
olvass tovább