Sonkák, ízek, arcok
Új fogalom a gasztronómiában a bárkonyha. Ajánlatos lesz megtanulni, mit is jelent. Most adunk egy kis magyarázatot hozzá.
olvass továbbÚj fogalom a gasztronómiában a bárkonyha. Ajánlatos lesz megtanulni, mit is jelent. Most adunk egy kis magyarázatot hozzá.
olvass továbbSzéll Tamás, az egy Michelin-csillagos Onyx étterem séfje a kilencedik lett a Bocuse d'Or európai szakácsversenyen, így a 29 éves szakács ott lesz a lyoni világdöntőn.
olvass továbbÉtterembe járni igazi cosmopolita életstílus. Jó étterembe járni már kiváltság. Kiszimatolni a jó helyeket, a megfelelő minőséget, és a tökéletes hangulatot, pedig művészet.
olvass továbbHa fejedben van a tökéletes vinaigrette elkészítési módja, nem ronthatod el egyik salátát sem.
olvass továbbTökéletes azok számára akik mindent egy helyen szeretnének. A Mobile Beer Bar egy exkluzív kialakítású hordozható grillpult és professzionális sör csap egyben.
olvass továbbHa még nincs ötleted a nagy ünnepi menüre, lopd el a miénket, amit profi szakácsok segítségével főztünk és teszteltünk.
olvass továbbNyár óta susogják gasztromán körökben, hogy a Susogó jobb lett, mint volt. Ez már elég ok, hogy az ízlelőbimbóit szerető ember ismét Pécsre induljon.
olvass továbbHa félsz, hogy az ünnepek végére nehéz lesz elszámolnod a plusz kilókkal, cseréld le a kalóriadús harapnivalókat spanyol olívára.
olvass továbbTonkababbal ízesített keserűcsokoládé mousse és rózsaeszenciával ízesített málnabelső – ezekről már a cukorbetegeknek sem kell lemondani.
olvass továbbAmerika egyik népi eledele igazán primitív recept: virsli, szószok és uborka vagy káposzta egy kifliben. De nem a DougieDogban!
olvass továbbKülönleges mediterrán kávés recept a világ egyik legjobb szakácsától.
olvass továbbHa jót akarsz enni és borozni, a ZONA a biztonsági zónában van.
olvass továbbNincs annál kellemesebb érzés (és illat), mint amikor a saját kenyered veszed ki a sütőből.
olvass továbbA sztárséf mondta, mi csináltuk – és persze ellestük azokat a fortélyokat, amelyeket te is könnyedén hasznosíthatsz otthon.
olvass továbbA borsmenta a legillatosabb mentafajta. Leginkább az édesipar és a likőrgyártás használja, de te is feldobhatod vele receptjeid.
olvass továbbA pácolás egyszerűbbnek tűnhet, mint sörözni a grillsütő mellett. Pedig némi szakértelem és sok gyakorlat a kerti parti királyává tehet.
olvass tovább1957 óta, immár 55 éve ünneplik meg a tej világnapját, mert a tejnél kevés egészségesebb dolog van.
olvass továbbNemcsak az egészséged a tét, de kis odafigyeléssel energiát is spórolhatsz. Csak tartsd be ezt az alábbi pár szabályt.
olvass továbbLyoni mese arról, mit csinál a szabadnapos mesterszakács a gasztronómia fellegvárában. Aki elmesélte: Grégory Alamercery, a város legújabb csillagaspiráns séfje.
olvass továbbLássuk, mit főzött nekünk az az ember, aki képes volt világhírnévre szert tenni egy olyan országból, ahol napi négy szakácskönyv jelenik meg!
olvass tovább