Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött
Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.
„Azért késett az étterem megnyitása a házhoz képest, mert a megfelelő partnert kerestük, aki egy új, izgalmas színfoltot tud Budapest minőségi étterem-palettájára varázsolni. Örülünk, hogy Herczeg Zoltán személyében megtaláltuk azt a tapasztalt, elkötelezett gasztro-menedzsert, aki belevágott ebbe a projektbe – kezdte köszöntőjét Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont ügyvezető igazgatója. – A Bruno&Bruno minden bizonnyal pótolni fogja azt az űrt, amelyik jelenleg Buda minőségi kulináris életében van. Magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg.”
A bevásárlóközpont vezetői a Dining Guide által a legjobb 10-20 magyar étterem tulajdonosaival tárgyaltak, míg végül Herczeg Zoltánnal történt meg a kézfogó, akinek ez lesz az első budapesti étterme. „Nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem jövök fel Budapestre, és miért nem nyitok végre itt is egy éttermet. Nem jöttem, mert nem találtam elképzeléseimet a fővárosban. Olasz múltamból következik, hogy a mediterrán vendéglátásnak megfelelő helyet kellett találnom. Amikor a Hegyvidék Bevásárlóközpont vezetősége megkeresett ezzel a lehetőséggel, úgy éreztem, itt az alkalom, mert a XII. kerület nekem kicsit mindig is olyan volt, mint egy vidéki városka” – mesélte a 67-es étterem kapcsán ismertté és elismertté vált gasztro-menedzser a megnyitón. Ami közös a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A konyhában (ahol csak főznek, nincs mikrohullámú sütő és fritőz sem), a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja, aki korábban Várvízi Péterrel közösen vezette a pécsi JT Enoteca Corso konyháját.
A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a kl
Vagyis már a források alapján is biztosak lehetünk benne, hogy a Bruno&Bruno a minőségi ebédek és vacsorák forrása lesz.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez