Ez a hot-dog huszonkétezer forintba kerül!
Amerika egyik népi eledele igazán primitív recept: virsli, szószok és uborka vagy káposzta egy kifliben. De nem a DougieDogban!
Az Ikeában csaknem az étterem fizet, hogy hot-dogozzunk, míg a szórakozóhelyek előtt ad-hoc módon parkoló New York-i forró kutyáért 600-700 forintot is elkérnek. A megfáradt bendőnek jól esik, de nem mondhatod, hogy a hot-dog lenne a konyhaművészet csimborasszója. Meg különben is, jó magyar módra, akkor mi már inkább a friss fehérkenyér, sültkolbász, mustár kombinációt választjuk a Vásárcsarnokban.
Pajkos virsli
Napvilágot látott a hír, hogy a kanadai illetőségű DougieDog gyorsétteremben kapható a világ legdrágább hot-dogja. Az étterem szájhagyomány útján szedte össze törzsvendégeit és igazi városi legenda vált belőle. Művészi szintre fejlesztették az egyszerű harapnivalót, amelyből kérhetsz chiliset, gombásat, hawaiit, chipseset, de még makarónisat is. Az árak átlagosak, ám a DougieDog kitalálói előrukkoltak a Dragon Dog fantázianevű extra verzióval: a sima virslis megoldást kobe marhahússal, 100 éves, 2000 dolláros cognac cseppekkel, homárdarabokkal és szarvasgomba szórással turbózták fel. Az eddig is népszerű faloda azóta vonza a kritikusokat, nagyevőket, kiváncsiskodókat és a minden földi jóval megpakolt Sárkány Kutya jól teljesít.
Marha jó!
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez