Venison Gusto a Vadhúsmennyország - A magyar termék, amit Bill Gates is imád!
Sok mindenre büszkék lehetünk mi magyarok: a C-vitaminra, a helikopterre, a Rubik-kockára, a transzformátorra és még sorolhatnánk. Hazánk már rengeteg maradandó dolgot adott a világnak és megint találtunk valamit, ami felkeltette a világ figyelmét. A fiatal vállalkozó, Ivánácz Gábor fejébe vette, hogy megalkotja a legjobb magyar vadtermékeket, és létrehozza fantasztikus termékcsaládját.
A világban már csodájára járnak termékeinek, ugyanis Bill Gates és Dr. Dre mellett még számos híresség fogyasztja a magyar vadhústermékeket.
„Mi azt mondjuk magunkról, hogy egy szalámis, kolbászos nemzet vagyunk. De azt vettem észre, hogy igazából nincsenek prémium termékeink, ezért úgy döntöttem én megcsinálom a legjobbat” - Ivánácz Gábor
"Én mindig is úgy gondoltam, hogy magyar vagyok, Magyarországon vágytam élni, magyar feleséget, magyar gyerekeket szeretnék. Sokan mondták nekem, hogy túl szentimentális vagyok, hiszen a külföldi karrierem nagyon szépen ívelt felfelé. De valahogy engem mindig is haza húzott a szívem, és lehet, hogy álmodozó vagyok, de teszek is az álmaimért. Létrehoztam a Venison Gustot, egy szuperprémium brandet, és nagyon büszke vagyok arra, hogy bárhol a világban megjelennek a termékeim, mindenki tudja, ez magyar termék! Magyar vadhúsok! Magyar szalámik!" - mesélte lelkesen Gábor.
A Venison Gusto története 2014-ben kezdődött, amikor Gábor még külföldön élt. Ahogy sokakkal megesik, az ő esetében is az történt, hogy fiatalon elhagyta az országot, és elindult szerencsét próbálni a világban. Kalandozásai során rengeteg tapasztalatot gyűjtött össze ,és olyan emberekkel, illetve termékekkel találkozhatott, melyekkel itthon kevesen. Angliában élt először, ahol a vendéglátásban helyezkedett el, és mindent az alapoktól kezdett. Az évek során kicsiszolta angol tudását, és dolgozott a Chelsea focicsapat cateringjében, éttermekben, majd ahogy egyre több tudást gyűjtött össze, Michelin-csillagos éttermet, és magánklubot vezetett. Franciaországban elvégezte a szakács iskolát, megfordult a Holland Antillákon, és Dél-Afrikában borászatot tanult.
Világjárásának és fejlődésének utolsó állomásai olyan luxusjachtok voltak, melyekről korábban álmodni sem mert volna. Végül egy ilyen jachton felelt a teljes személyzet munkájáért. A hosszú, 17 éven át tartó külföldi élet után úgy döntött, hogy végleg hazaköltözik Magyarországra, és saját, addigra már felépített termékcsaládjával foglalkozik.
„Nem véletlenül nyitottuk meg Budapesten a Margit körút 29/a alatt márkaboltunkat, bemutatótermünket, és figyelünk fokozottan az online értékesítésre. Azt szeretném hogy a hazai közönség is hozzájusson ehhez a minőséghez. Én az utat szeretném élvezni, hogy teremtünk, hogy adunk valamit, hogy alkotunk!”
100% magyar termék! 100% minőség
Sokan nem is sejtik, hogy hazánk a világ egyik legjobb vadászterületének számít. A magyarországi klimatikus körülmények igazán kedvezőek a vadállatok számára, a vadállományunk is roppant egyedi, és minőségi, ezért a magyar vadhús egész Európában elismert minőségnek örvend. Sajnos a Magyarországon terítékre tett (levadászott állatok) vadhúsok 90%-a exportra kerül, de szerencsére a Venison Gusto egy olyan cég, amely meg tudja mutatni termékein keresztül ezt a csúcsminőséget.
A tradíció önmagáért beszél: a szarvas, őz, vaddisznó, vízibivaly és a magyar szürkemarha is a legősibb magyar állatfajok közé sorolható. Termékeik különleges ízét a nemzeti parkjainkban fellelhető természetes füvek és virágok adják. A Venison Gustonál igazán odafigyelnek, így csak a legkiválóbb minőségű húst használják fel. A minőségre pedig Gábor a garancia. Saját maga válogatja ki azokat a jószágokat, amik végül feldolgozásra kerülnek, ő ellenőrzi és kontrollálja a teljes folyamatot. Természetesen saját receptúrái alapján készülnek a prémium minőségű szalámik, bresaolák, és kolbászok, amiket hosszú évek kemény munkájával dolgozott ki. Minden válogatott hús mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrzött, felesleges adalékmentes, glutén-, és laktózmentes, és egyértelműen egészséges.
A Venison Gusto jelenleg 150 partnert szolgál ki itthon, illetve a határokon túl is. Akár exkluzív egyedi gravírozott fadobozokban is egész Európán belül elérhetőek, és a rendeléstől számított 24 órán belül prezentálni tudják a termékeiket.
Ezek után az sem véletlen, hogy Ivánácz Gáborra és a Venison Gusto termékekre felkapta a fejét a szakma. 2019-ben az Év Fiatal Üzletembere Díjat nyerte el, számos szaklap méltatta Gábor törekvéseit, és ebben az évben egy roppant megtisztelő elismerésben is részesült: a PRESTIGE AWARDS HUNGARY 2020/21 a legjobb húskészítményeket gyártó vállalkozás díját (Meat Product Company of the Year) adományozta a Venison Gustonak.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez