Zöldborsos – aszaltparadicsomos nyersvegán diófasírt
Varga István, nyers - vegán séf elkészített egy könnyed és finom fasírtot. Amely tökéletes választás lehet hétköznapokra, valamint vendégek fogadására is. Lássuk a receptet!
Összetevők:
3 rész aktivált dió
2 rész sárgarépa
1 rész olajban elrakott aszaltparadicsom
Ízlés szerint:
fokhagyma
só
őrölt zöldbors
őrölt kömény
őrölt lenmag ( ha esetleg lágy lenne a massza )
Elkészítés:
Az összetevőket aprítógépben külön – külön morzsalékosra daráljuk/pépesítjük és jó alaposan összegyúrjuk.
5dkg-os gombócokat fasírttá formázzuk és aszalógépben 2-3 órát aszaljuk.
Friss salátával, csírákal tálaljuk.
2-3 napig hűtve eláll.
Jó étvágyat kívánok!
Varga István online kurzusát megvásárolhatod az alábbi linkre kattintva.
Metime24.hu - Változtasd meg az ételed és megváltozik az életed
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez