Bell & Ross luxusmárkával bővül a magyar piac
Új óra luxusmárkával bővül a magyar piac a közeljövőben! Az új márka a Bell & Ross, ami tökéletesen egyesíti a svájci óragyártás hagyományait a professzionális felhasználásmód iránti igénnyel.
Az óra eredetileg űrhajósoknak, pilótáknak, autóversenyzőknek, és bombahatástalanítóknak lett kifejlesztve, de manapság már a praktikusságot és a modern vonalvezetést kedvelők is vásárolják és használják a Bell & Ross termékeit, mint olyan eszközöket, amelyek segítenek teljesíteni mindennapi feladataikat és küldetésüket.
A Svájcban elhelyezkedő La Chaux-de-Fonds-ban tervezők, mérnökök, és órakészítők dolgoznak együtt, a legmodernebb technológiákat és órakészítési eljárásokat felhasználva.
Bizonyos iparágak arra épülnek, hogy a szélsőséges hőmérsékletingadozásokat, a veszélyes gyorsulásokat, vagy nyomásváltozásokat elviselhetőbbé tegyék mindannyiunk számára. A Bell & Ross olyan embereken keresztül vizsgálja meg ezeket az extrém helyzeteket, akiknek módjuk van ilyen jellegű kihívásokban részt venni: vagyis pilótákon, autóversenyzőkön, űrhajósokon, és bombahatástalanítókon.
Annak érdekében, hogy a Bell & Ross órák minden igényt kielégítsenek, a megfelelő tapasztalat, és szaktudás mellett a szakemberek folyamatos képzése is fontos. A Bell & Ross óráinak tervezésénél és gyártásánál a fő hangsúlyt a praktikusság megteremtésére fektetik.
A cég szakembereinek mottója: Az órák készítésénél vannak olyan alapvető, lényegi kérdések, melyeket minden körülmények között figyelembe kell venni, melyek nem helyettesíthetők látszatmegoldásokkal.
Ahhoz, hogy a Bell & Ross órái minden professzionális igényt kielégítsenek, négy alapvető kívánalomnak kell megfelelni: pontosság, teljesítmény, olvashatóság, és vízállóság.
Mindent összevetve, a Bell & Ross órái nagyon magas minőséget, és pontosságot képviselnek, melyek a legszélsőségesebb esetekben is helyt állnak, ezáltal megbízható segítői a folyamatos kihívásokat kereső
Kapcsolódó link: www.goldanddiamonds.hu/
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez