Kulcsszó keresés /


Egyszerű kakaós csiga

Egy újabb inspiráló tartalmat hoztam Nektek, a heti lendület megragadása érdekében. Mivel, már November vége van és ezáltal egyre hidegebb, így egy kis benti tevékenységre ösztönözlek Titeket. Na meg amúgy is imádok új receptek után kutatni!

olvass tovább

Miért indítsd zabkásával a reggeleket?

  • 2023. november 27.

Senki sem vitatja, hogy egészségünk érdekében minden nap reggeliznünk kell, lehetőleg otthon, nyugalomban, az asztal mellett. Ha ezt megteszed, már a jó úton haladsz; de nem mindegy, hogy rózsaszín, cukormázas fánkot vagy csupacsokis kakaócsigát majszolgatsz habos kakaóval, vagy pedig végiggondolod, hogy egy új nap kezdetén mire van szüksége a szervezetednek valójában.

olvass tovább

Igen és igen! Február 5-e a nemzetközi Nutella nap!

  • 2020. február 05.

Ha éppen diétázol, és már nagyon szenvedsz az édesség hiányától megnyugtató lehet, hogy nem csak te, bizony mások is megőrülnek a Nutelláért. Ráadásul annyira, hogy az édes bűnbeesés imádott tárgyának saját nemzetközi ünnepnapot tartanak.

olvass tovább

A nyári alak télen készül

  • 2017. február 24.

A nyári alak télen készül. Azok számára, akiknek bármi örömforrása van a karácsonyi diétából. Azonban legtöbbünknek, kik jó mackók hírében állunk, ez az évszak a pihenés időszaka. Persze ez nem azt jelenti, hogy mi nem szeretnénk idén bikiniben süttetni a popsinkat, csupán annyit, hogy kellő bizalmat táplálunk testünk felé, hogy az így megkésve is képes bombaformába hozni magát. Szóval ideje kimászni a barlangunkból, zöldturmixra cserélni a reggeli kakaó-briós kombót, és átfutni a tavasz adta lehetőségeket a sportolásra.

olvass tovább

Starbucks kávékisokos

  • 2015. április 07.

1200 éve része napi rituálénknak, több népcsoport szertartással ünnepli a kávézást, megannyi eljárással számos különféle kávéitalt kérhetünk és készíthetünk otthon is. Sokan a feketére esküsznek, de van, aki inkább tejjel issza az eltérő régiókból származó, a más és más pörkölésű kávébabokból készült frissítőket. A Starbucks kávémestere, Rauzer Zoltán a legfőbb különbségeket mutatja be a kávéfajták és régiók között, emellett a Starbucks tavaszi kávékülönlegességéről, a közepesen erős diós, kakaós ízű Peru-ról mesél.

olvass tovább

Karibi életérzés

  • 2010. április 11.

Az Alexander Baby igazi forró karibi hangulatot varázsol majd a poharadba, ahol barna rum, kakaólikőr és reszelt szerecsendió kezd erotikus táncba.

olvass tovább

A Cadbury története

  • 2009. április 01.

A XIX. század közepén John Cadbury birminghami üzletében árusította az akkor még újdonságnak és luxuscikknek számító kakaót és folyékony csokoládét.

olvass tovább