Kulcsszó keresés /


Ez a tökéletes házi hamburger titka

  • 2023. április 20.

A hamburger évek óta az egyik legnépszerűbb étel a világon, az Egyesült Államokban egy főre vetítve átlagosan heti 2,5 darab fogy, ami évente csaknem 50 milliárd darabot jelent. Állandó vita tárgya mind a profi séfek, mind a laikus hobbiszakácsok körében, hogy milyen is a nagybetűs hamburger. A legtöbben a jó minőségű marhahúst és a házi készítést tartják a felejthetetlen ízélmény kulcsának, de ne feledkezzünk meg a zsemléről és a további hozzávalókról sem. A Gorenje összegyűjtötte, miben rejlik a tökéletes házi hamburger titka, hogy felejthetetlenné tegyük a nyári grillezéseket!

olvass tovább

Szakács akarsz lenni? Akkor ezt tudnod kell!

  • 2023. március 17.

Magyarországon az utóbbi időben újra divatos lett a vendéglátásban dolgozni, aminek több oka is van. Reflektorfénybe kerültek séfek, hiszen egyre több műsor szól a konyhatudományokról, online felületek ontják magukból a recepteket, és számottevő azon kapcsolódó szakmák száma, ami ehhez köthető. Tulajdonképpen nevezhetjük divathullámnak, de rengeteg társadalmi és gazdasági oka is van ennek.

olvass tovább

Exkluzív vacsorák a Gourmet-n

  • 2019. május 07.

Történetének legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei OTP Bank Gourmet fesztivál, ahol egy moszkvai csúcsétterem, egy két Michelin-csillagos bécsi és egy Michelin-csillagos szöuli étterem séfjei adnak exkluzív vacsorát. Részletek a gourmetfesztival.hu-n.

olvass tovább

Vadat és halat…

  • 2016. február 20.

Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas ízkavalkáddal várja a gasztronómia szerelmeseit az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 12-15 között, a Millenárison. A mesterszakácsok ezúttal nem egy bizonyos ételt álmodnak újra, hanem két alapanyagra, a vadra és a halra koncentrálnak majd a saját specialitásaikon túl.

olvass tovább

Kóstold meg Magyarországot!

  • 2014. május 08.

Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál. A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd - a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket.

olvass tovább