Sulyom Étterem- Gasztrostílus a Tisza-tónál
Egy étterem, mely magában hordozza a tájat, a múltat és a jelent, és merészen néz a jövőbe. A táj gasztronómiáját ötvözik a modern konyha bisztróstílusával, mégis hozva a tradíciókat.
olvass tovább"Enni jó, de jót enni még jobb!" - Ez a saját idézet fémjelzi legjobban szerzői tevékenységemet. Airchef néven publikálva ismert meg a szakma és az olvasótábor. De ez sokkal több, mint az ételek és italok szeretete. A gasztronómia egy olyan lény, mely beszippantja az embert, és rajta keresztül megismerkedhetünk ételekkel, kultúrákkal, emberekkel. Felfedezhetünk ízeket, melyek egy életre felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg minket. Olyan gondolatokat fedezhetünk fel, amik túlmutatnak magán az ételen, és egy teljesen más univerzumba kalandozhatunk velük. Mindezek mögött filozófiák, és emberi sorsok rejlenek, sőt, még társadalmi problémák is felszínre kerülnek. A gasztronómiának mindenhez és mindenkihez köze van. Mindennapjaink része, emlékeink sora kapcsolódik hozzá, párkapcsolatok és emberi sorsok egyvelege. Írásaim olyan helyekre kalauzolják el az olvasót, ahol még nem járt, vagy csak reméli, hogy járni fog. Ízes sztorik, emberek, kaland, étel- és életterápia - sallang nélkül.
Egy étterem, mely magában hordozza a tájat, a múltat és a jelent, és merészen néz a jövőbe. A táj gasztronómiáját ötvözik a modern konyha bisztróstílusával, mégis hozva a tradíciókat.
olvass továbbA balatoni régióban Badacsony már évszázadok óta a bortermelés kiemelkedő területe, melyet a borvidék jellegzetes kőzete, klímája, és egyedi mikrokörnyezete biztosít. A balatoni régió kiemelkedő borászata, a Varga Pincészet innen indult hódító útjára, ami a mai napig tart.
olvass továbbKincs a belváros szívében az Urban Betyár Étterem! Finoman vegyített, magyarosan tálalt gasztronómia, modern, urbánus köntösben. Múzeumokat megszégyenítő tárlat, döbbenetesen megálmodott környezet és tematika, mely láttán ámulatba esik bárki.
olvass továbbA Borfeszt több lett, mint a bor ünnepe! Valójában túlnőtte magát, és az időszak egyik legtrendibb rendezvényévé avanzsált.
olvass továbbRiport Hummel Zsolttal, aki az ételeken és a főzésen keresztül tudatosította magával a testi és lelki érintkezés lényegét. Olyan párhuzamokat fedezett fel a két terület között, ami által teljesen új megközelítésből érezhetjük és élvezhetjük a párkapcsolatok testiségét. Egészen az alapanyagoktól, azok minőségétől, az étkezés milyenségén át, az élvezeti értékének fokozásáig. Ugyanúgy, mint az intimitásban!
olvass tovább